Is er een blauwe iPhone 7 op komst?

0

In september dit jaar zal de nieuwe iPhone 7 waarschijnlijk door Apple worden gepresenteerd. Er zijn al veel geruchten over dit nieuwe toestel verschenen. De meest hardnekkige geruchten zijn gebaseerd op betrouwbare bronnen of gelekte foto’s en video’s. Zo zou het toestel zijn voorzien van hetzelfde ontwerp als de iPhone 6 en 6S, de strepen aan de achterzijde van het toestel zijn waarschijnlijk verdwenen. De iPhone 7 zal draaien op een snelle A10-processor in combinatie met een M10-coprocessor, de koptelefoonaansluiting zou ontbreken en het toestel zou draadloos kunnen worden opgeladen. Ook gaat Apple de iPhone 7 volgens de geruchten stof- en waterbestendig maken. De iPhone 7 zou nog niet zijn voorzien van een OLED display maar van hetzelfde LCD scherm als de voorgaande modellen. Mogelijk zal Apple in 2017 overstappen op OLED-displays.

Spacegrijs

De meest gangbare iPhone kleur op dit moment is de kleur spacegrijs. Veel gebruikers kiezen voor deze kleur. Dit is de enige iPhone met een zwarte voorkant. De zilveren, gouden en roségouden variant hebben allemaal wit rondom het scherm. Volgens een bericht op PrepaidTelefoon.com zou spacegrijs nu worden vervangen voor de kleur Deep Blue. De zilveren, gouden en rosé gouden variant zullen wel blijven bestaan. Apple maakt de spacegrijze iPhone al vanaf de iPhone 5S in 2013. De kleur wordt ook gebruikt voor andere Apple producten zoals de iPad Air, de iPad Pro en de Macbook.

Nieuwe Apple kleuren

Apple verandert wel vaker qua kleuren, zo kwam de kleur rosé goud er als laatste bij toen de iPhone 6S uitkwam. De iPhone 5C verscheen juist weer in allerlei felle kleuren. Het lijkt volgens velen niet zeer waarschijnlijk dat iPhone afscheid neemt van de kleur Spacegrijs. De kleur is nu al als optie voor zoveel apparaten te kiezen. Het is ook mogelijk dat de kleur Deep Blue verschijnt naast het huidige aanbod aan kleuren.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld