Werkgeheugen voor de iPhone 6 wordt geleverd door Samsung’

0

Samsung is nauw betrokken bij de productie van de iPhone 6. Al eerder werd bekend dat Apple processors en beeldscherm produceerde voor Apple’s paradepaardje maar nu meld de Korea Herald dat Samsung ook betrokken is bij de levering van het werkgeheugen bij de iPhone 6.

Bij eerder modellen van de iPhone werkte Apple al samen met Samsung maar voor de productie van de iPhone 5c en 5s week Apple echter uit naar twee kleinere fabrikanten. Onlangs hebben Samsung en Apple de strijdbijl buiten de Verenigde Staten begraven en hierdoor lijkt de samenwerking uit voort te vloeien. Apple en Samsung betichte elkaar voor het schenden van de patentrechten maar omdat alle geschillen buiten de Verenigde Staten zijn opgelost lijkt het dat de twee grootste concurrenten van elkaar weer samenwerken bij de productie van de iPhone 6.

Of de berichtgeving van de Korea Herald een kern van waarheid bevatten kunnen wij niet melden. De Korea Herald heeft het bericht naar buiten gebracht op basis van bronnen binnen de industrie. Het is zoals al aangegeven niet ondenkbaar dat de twee weer samenwerken. Want de enige grote patent rechtszaak tussen de beide smartphone fabrikanten loopt nog in de Verenigde Staten.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld