Tips voor het voordelig gebruiken van je telefoon

0

 

Tegenwoordig zijn er tal van telefoons op de markt. Het grootste gedeelte van de consumenten is in het bezit van een smartphone, maar niet iedereen heeft daar behoefte aan. Bijvoorbeeld als je een telefoon enkel wilt gebruiken om mee te bellen, iets wat tegenwoordig bijzaak lijkt te zijn. Wanneer dit het geval is, wil je natuurlijk niet voor bepaalde functies of abonnementskosten betalen waar je niets aan hebt. Gelukkig is er voor ieder wat wils. In dit artikel geven we tips hoe je kan voorkomen dat je betaalt voor irrelevante kosten.

Bereikbaar zijn

Regelmatig lopen er klanten een telefoonwinkel binnen op zoek naar een telefoon waarmee ze enkel bereikbaar willen zijn. Dit zijn over het algemeen wat oudere mensen die niet zoveel affiniteit hebben met een mobiele telefoon, maar die wel in geval van nood moeten kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Voor deze mensen is het aan te raden een prepaid telefoon te kopen. Dan betaal je namelijk alleen voor het verbruik, doordat er beltegoed wordt afgeschreven. Beltegoed is doorgaans een half jaar geldig, les dus wel op dat je op tijd opwaardeert. Wanneer je dit niet doet, komt het beltegoed en het telefoonnummer te vervallen. De provider waarschuwt de gebruiker altijd middels een SMS wanneer het beltegoed bijna afloopt.

Beginnende gebruiker

Ook de beginnende gebruiker, bijvoorbeeld een kind die voor het eerst een telefoon heeft, zal niet dusdanig gebruik maken van een telefoon dat het voordelig is om een abonnement af te sluiten. Dan kan je wederom kiezen voor een prepaid telefoon. Echter is het voor kinderen meestal voornamelijk relevant dat er met het toestel gebruik kan worden gemaakt van het internet. Aangezien internetten met prepaid relatief duur is, is dat in dit geval geen interessante optie. Je kan dan beter denken aan een sim only abonnement met een internetbundel.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld