Tips voor het aanschaffen van een telefoon met een klein budget

0

De kosten voor een telefoon kunnen behoorlijk in de euro’s lopen. Zeker wanneer je een van de beste toestellen op de markt wil hebben, kun je rekenen op maandbedrag van minimaal 40 euro. Toch is het voor iedereen mogelijk om een degelijke smartphone aan te schaffen. Een smartphone hoeft namelijk zeker niet duur te zijn. Hoe je de kosten laag kunt houden, lees je in dit artikel!

Prepaid telefoon

In combinatie met prepaid kun je heel voordelig een smartphone aanschaffen. Dit komt doordat de desbetreffende provider een korting geeft op het toestel. Doordat je beltegoed gaat kopen bij deze provider, verdienen zij deze korting weer terug. In eerste instantie kan je de telefoon dan ook alleen gebruiken in combinatie met de bijgeleverde simkaart. Echter kan je na een jaar het toestel simlockvrij laten maken. Dit kan bij de klantenservice van deze provider.

Sim only

Wanneer je al in het bezit bent van een telefoon, of bijvoorbeeld dus een simlockvrij toestel hebt nadat je hem als prepaid hebt gebruikt, kun je het gebruiken in combinatie met een sim only abonnement. Bij een degelijk abonnement krijg je geen nieuwe telefoon, daardoor zijn de maandelijkse lasten ook een stuk lager. Heb je de telefoon al een tijdje in bezit en twijfel je over de levensduur? Dan kan je ook kiezen voor een 1 jarig sim only abonnement. Na deze looptijd kan je alsnog weer een nieuwe telefoon uitzoeken.

Tweedehands

Wanneer je niet veel waarde hecht aan een telefoon en niet het allernieuwste model hoeft te hebben, kun je ook tweedehands een ouder model aanschaffen. Veel mensen hebben namelijk een telefoon in de la liggen waar ze niets meer mee doen, hierdoor kan jij een telefoon voor een zacht prijsje kopen.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld