Refurbished iPhones, flexibeler, goedkoper en duurzaam!

0

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Nieuw hoeft lang niet altijd nieuw te zijn. Tegenwoordig kan men iPhones een tweede leven geven. Je krijgt weliswaar geen volledig nieuwe telefoon, maar deze bestaat uit gebruikte onderdelen, door de beste technici weer als nieuw gemaakt. Benieuwd geworden naar de voordelen van een refurbished iPhone van rephone? Wij zetten er drie voor je op een rij.

Je zit niet langer vast aan dure abonnementen


Wanneer je een nieuwe telefoon wilt is het vaak aantrekkelijk om een abonnement te nemen. Hoewel het in eerste instantie goedkoop lijkt, ben je met een abonnement vaak duurder uit. Zeker nu je tegenwoordig ook maandelijks voor het toestel moet betalen. Door het kopen van een refurbished iPhone hoef je geen duur abonnement af te sluiten maar volstaat een sim only. Een sim only kan je vaak maandelijks opzeggen, dit biedt je meer vrijheid en flexibiliteit dan voorheen.

Goedkoper uit met een tweedehands telefoon


Een nieuwe telefoon is vaak een grote kostenpost. Met een refurbished iPhone ben je stukken goedkoper uit dan wanneer je een nieuw los toestel in de winkel koopt of maandelijks moet betalen voor je toestel. Doordat voor refurbished iPhones gebruikte onderdelen worden hergebruikt kunnen deze telefoons tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Je bent dus minder geld kwijt aan je toestel en bespaart zo op je maandelijkse kosten voor telefonie.

Duurzaam door gebruik van bestaande onderdelen


Naast dat er financiƫle voordelen zitten aan het kopen van een telefoon met tweedehands onderdelen is het aanschaffen van een refurbished telefoon ook nog eens goed voor het milieu. Doordat de iPhones worden opgebouwd uit gebruikte onderdelen is er minder tot geen productie van nieuwe onderdelen nodig. Deze manier van recyclen is een duurzame manier om nieuwe, kwalitatief goede producten te maken en gaat daarmee verspilling tegen.

Enthousiast geworden over het aanschaffen van een refurbished iPhone? Neem eens een kijkje bij de diverse aanbieders. Meer vrijheid, meer geld over en de wereld verbeteren, begin met een refurbished iPhone!

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld