Nederland wacht massaal op de iPhone 6

0

De verkopen van smartphones is sinds begin augustus volledig ingestort. De verkopen van de populaire smartphones zijn dramatisch gedaald en volgens analisten heeft dit allemaal te maken met de hardnekkige geruchten dat Apple 9 september aanstaande een nieuwe iPhone presenteert.

Het is niet nieuw dat de smartphone verkopen dalen voor een eventuele release van een nieuwe iPhone. Hetzelfde gebeurde immers ook bij de release van de iPhone 5 en de iPhone 5s. Dit jaar is het wel enorm extreem met consumenten die wachten op de komst van het nieuwe toestel van Apple. Volgens analisten wacht maar liefst 1 op de 10 Nederlanders op de komst van de iPhone 6. Veel consumenten wachten liever een maand of langer dan dat ze nu een ‘oud toestel’ kopen.

Apple is met iets groots bezig en daarom hebben consumenten geduld en helemaal omdat de hardnekkige geruchten explosieve vormen aannemen is het wachten op wat er komen gaat bij Apple des te leuker. Op dit moment heeft 22 procent van alle Nederlanders al een iPhone, wat betekend dat 1 op de 4 Nederlanders al in het bezit is van een iPhone. Iedereen kijkt uit naar de komst van de iPhone 6 en de verwachting is dat het toestel in oktober verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Nog even geduld hebben met zijn allen!

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld