De iPhone 8 en de iPhone 8 plus

0

De iPhone 8 en de iPhone plus zijn nu officieel een feit. De telefoons beschikken beiden over de nieuwste features en gadgets en indien je kiest voor een iPhone 8 plus ben je al helemaal verzekerd van de laatste trends op je telefoon. Door te kiezen voor de nieuwe iPhone kies je niet direct voor de duurste telefoon. Het is namelijk mogelijk het juiste iPhone 8 abonnement te kiezen waardoor je voor een relatief lage prijs met de modernste telefoon rondloopt. De nieuwe iPhone 8 plus is eigenlijk een soort camera en telefoon in 1. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je met een dagje weg je camera vergeet.

De iPhone 8; waterdicht of spatwaterbestendig?
Er zijn veel geruchten rondgegaan over de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 plus. Een van de vragen is of de telefoon nu spatwaterbestendig of waterdicht is. Apple heeft met trots aangekondigd dat de iPhone 8 en iPhone 8 plus de eerste telefoons van Apple zijn met een IP68-beoordeling. Dit houdt in dat de telefoon waterdicht is. De ‘6’ staat voor stofvrij wat inhoudt dat het voor stofdeeltjes bijna onmogelijk is om het toestel in te komen. De ‘8’ staat voor waterdichtheid en betekent dat de telefoon 1,5 meter onder water kan voor een maximale tijdsduur van 30 minuten. Hierdoor heeft Apple een behoorlijke technologische stap gemaakt aangezien er bij de vorige versies van de iPhone wel tekenen waren van waterdichtheid maar dit nooit officieel is bevestigd.

Informatie over de iPhone 8 en haar eigenschappen

Natuurlijk beschikt de iPhone 8 samen met de iPhone 8 plus over nog veel meer eigenschappen die het toestel uniek maken. Deze eigenschappen kun je vinden op iPhone8abonnement.nl. Op deze website vind je alle relevante informatie over de iPhone 8 en weet je exact wat je kan verwachten wanneer je dit toestel aanschaft. De belangrijkste reden om deze eigenschappen zelf even door te lezen is omdat de iPhone 8 en iPhone 8 plus zowel in prijs als in kwaliteit redelijke verschillen hebben. Zo wordt de iPhone plus omschreven als de meest moderne en ‘complete’ telefoon van het moment. Neem daarom snel een kijkje op de website.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld