iPhone 7 gebruikers laten hun iPad steeds vaker links liggen

0

Gebruikers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus maken een stuk minder gebruik van hun iPad dan andere bezitters van een oudere iPhone, zo schrijft de website Abonnement.net op basis van cijfers van de dienst Pocket. De iPhone 7 modellen hebben grotere beeldschermen, waardoor deze toestellen beter geschikt zijn voor het lezen van artikelen en nieuwsberichten.

Meer gelezen op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Pocket analyseerde de data van 2 miljoen sessies die Apple-gebruikers met hun app hadden, en daaruit bleek dat iPhone 7-gebruikers hun toestellen anders gebruiken dan bezitters van bijvoorbeeld een iPhone 4 of iPhone 4S. iPhone 5S-gebruikers lazen 45% van de tijd artikelen via de iPad, bij iPhone 7 gebruikers lag dit percentage een stuk lager; 28%. iPhone 7 Plus gebruikers brengen nog slechts 20% van hun leestijd door met behulp van de iPad.

Hieruit blijkt dat de grotere schermen van de iPhone, een tablet voor steeds meer mensen overbodig maakt. Of Apple de komende jaren door zal gaan met het produceren van iPhones met grotere schermen, zal nog moeten blijken. Heb jij al een iPhone 7 abonnement afgesloten? Kijk dan eens op onze homepage voor de beste iPhone 7 aanbieding van dit moment.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld