iPhone 6 is de meest verwachte Apple smartphone ooit!

0

Apple fans moeten nog geduldig wachten tot de iPhone 6 op de markt komt. Uit een Amerikaanse consumentenonderzoek is naar voren gekomen dat de iPhone 6 de meest verwachte Apple smartphone ooit is. De verwachtingen overtreffen zelfs die van een jaar terug bij de iPhone 5s en 5c. Een jaar geleden ging men er al stiekem vanuit dat Apple met de iPhone 6 zal komen, maar gezien de geschiedenis van de iPhone, is er altijd eerst een s-model voordat Apple met een nieuw genummerd model op de markt komt.

Analisten gaan ervan uit dat de iPhone 6 in september van dit jaar uitgebracht zal gaan worden. De uitrol zal passen bij de onlangs aangekondigde iOS 8. Er bestaat een grote mogelijkheid dat Apple dit jaar met twee modellen van de iPhone 6 komt. KGI analist Ming-Chi Kuo speculeert dat er twee nieuwe modellen aanstaande zijn. Volgens Ming0Chi Kuo is Apple bezig met een 4,7 inch iPhone 6 en zal het op een later tijdstip komen met een 5,5 inch iPhablet.

Andere bronnen wijzen op een gelijktijdige lancering voor beide iPhone 6 modellen. Er wordt gemeld dat Apple beide toestellen in september zal presenteren. Er gaan ook berichten rond dat Apple te maken heeft met productie problemen bij de iPhablet en dat daarom een lancering in september dit jaar niet haalbaar is. De laatste berichtgeving omtrent de mogelijke presentatie datum van de iPhone 6 is dat het toestel op 19 september.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld