De nieuwe iPhone 6S!

0

Noteer 9 september alvast in uw agenda. Apple zal dan namelijk haar nieuwe iPhone gaan presenteren, de iPhone 6S. Natuurlijk gaan er al vele verschillende geruchten rond, over de iPhone 6S en de verwachting zijn dan ook alweer hoog. Naar alle waarschijnlijkheid zal het nieuwste toestel vanaf eind september dan ook echt te verkrijgen zijn en hier zal dan ook meteen veel gebruik van worden gemaakt.

Release iPhone 6S

Op 9 september zal Apple haar nieuwste toestel wereldwijd kenbaar maken. Tijdens dit evenement zullen alle nieuwe specificaties van het toestel worden besproken. Apple pakt hierbij altijd uit, om zo voldoende aandacht te kunnen krijgen voor haar nieuwste toestel. Uit alle geruchten die rondgaan, blijkt al gauw dat aan het design van de iPhone 6S weinig zal zijn veranderd ten opzichte van de voorganger, de iPhone 6. Wel zal er binnen in het toestel, het één en ander worden aangepakt. Dit heeft Apple al eerder gedaan bij de S varianten die zijn uitgebracht. Zodoende zal dat bij de iPhone 6S ook een logische keuze zijn.

De iPhone 6S zal een stuk sneller gaan worden. Dit komt onder andere doordat de iPhone 6S zal gaan draaien op een A9-processor. Daarnaast zal het toestel ook een vernieuwde grafische chip gaan krijgen. Deze chip zal ook een stuk sneller zijn waardoor de iPhone 6S een enorme grafische kracht zal gaan krijgen. Naast deze verbeteringen, zal ook het werkgeheugen worden aangepakt. Zo werd de iPhone 6 nog afgeleverd met een werkgeheugen van 1 GB, bij de iPhone 6S zal dit werkgeheugen minimaal worden verdubbeld.

iPhone 6S erg gebruiksvriendelijk

Apple vindt de kritiek die zij krijgt van haar gebruikers erg belangrijk. Of het nu positief of negatief is. Daar waar kan zal Apple altijd proberen om iets met deze kritiek te doen. Dit is ook het geval bij de iPhone 6S, aangezien deze namelijk een verbeterde camera zal gaan krijgen. Eerdere varianten werden nog uitgebracht met een 8,0 megapixels camera, de iPhone 6S zal een camera gaan krijgen met maar liefst 12,0 megapixels. Dit is een hele vooruitgang en hier zullende gebruikers ook enorm blij mee zijn. Apple maakt het namelijk mogelijk, dat er met de iPhone 6S prachtige foto’s kunnen worden geschoten. Ook de camera aan de voorkant zal worden aangepakt. Apple weet hoe belangrijk selfies op dit moment zijn voor de gebruikers. De camera aan de voorkant zal 5,0 megapixels bevatten.

Nieuw vlaggenschip Apple in Nederland

Vanaf eind september zal de iPhone 6S te verkrijgen zijn en hier wordt al een behoorlijke run op verwacht. Het toestel zal te verkrijgen zijn in vier verschillende kleuren, namelijk grijs, spacegrijs, goud en rosegoud. Ook zal het toestel te verkrijgen zijn met een ruim opslaggeheugen. Men heeft de keuze uit 16 GB, 64 GB en 128 GB aan opslaggeheugen. De iPhone 6 werd in twee verschillende varianten uitgebracht en dit zal ook bij de iPhone 6S het geval zijn. Zo zal de iPhone 6S te verkrijgen zijn met een 4,7 inch scherm en daarnaast zal er ook een variant te verkrijgen zijn met een 5,5 inch scherm. Daarnaast zullen de afmetingen ook hetzelfde blijven. Naar alle verwachtingen zal de iPhone 6S vanaf € 699,- te verkrijgen zijn.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld