De iPhone 6

0

In 2014 is een totaal nieuwe iPhone op de markt gekomen namelijk de iPhone 6 van Apple. De iPhone 6 heeft een groter scherm dan de voorganger iPhone 5s. Het scherm is 4,7inch groot en heeft merkbaar meer pixels dan andere voorgangers van de iPhonelijn, het scherm wordt ook wel Retina HD genoemd. Ook heeft de iPhone 6 een verbeterde camera en een krachtigere batterij. Het hele design van deze iPhone is veranderd ten opzichte van zijn voorgangers, ook werd er een tweede iPhone uitgebracht genaamd de iPhone 6 Plus. In de iPhone 6 zit een nieuwe krachtige A8-chip, deze chip is 13 procent sneller dan de chip in zijn voorganger de iPhone 5s.  Ook de processor van de iPhone 6 is een stuk sneller dan die van zijn voorganger, namelijk wel 20 procent. De processor wordt geholpen door de gpu ie zorgt voor wel(!) 50 procent betere prestaties. De iPhone 6 heeft een nieuw design en daarmee is de iPhone dunner dan ooit tevoren, de iPhone 6 kent een dikte van 6,9 millimeter. Het display en de randen hebben ook een opfrisbeurt gekregen, deze lopen nu namelijk in elkaar over. De iPhone 6 laders zijn hetzelfde als die van zijn voorganger de iPhone 5s, dit is erg handig want de oplader kan zelfs voor meerdere doeleinden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld het opladen van een iPad.

Opladers van Apple

Voor een iPhone 6 bestaan speciale unieke opladers, deze zijn niet te gebruiken voor telefoons van merken zoals; Samsung, Huawei, LG en ga zo maar door. iPhone 6 laders zijn te koop in verschillende kleuren en maten en te gebruiken voor meerdere Appleproducten zoals de iPhone 7 en 8 deze kun je eenvoudig kopen op opladers.nl. Apple is natuurlijk het merk waar de iPhone 6 vandaan komt, hierdoor is Apple de enige producent van originele iPhone 6 laders. Bij de aanschaf van een Appleproduct wordt standaard een oplader geleverd, alleen die kan natuurlijk kwijtraken of niet meer opladen. Dan is er de mogelijkheid om een nieuwe originele oplader te kopen online of in een Apple store. Een originele Apple iPhone 6 oplader is altijd een veilige keuze want Apple hanteert een zeer strenge kwaliteitscontrole op de elektronica van bijbehorende artikelen. Daardoor sluit een originele oplader van Apple altijd aan op de producten zoals een iPhone of iPad. Originele Apple laders worden geleverd in verschillende maten, zo kun je langere kabels kopen maar ook kortere zoals die van een meter. Apple heeft twee verschillende originele laders voor in het stopcontact, een van 5 Watt en een van 12 Watt. De oplader met 12 Watt laadt sneller op dan de oplader van 5 Watt, overigens werken ze beiden heel goed.

Opladers van andere merken

Wil je toch niet zoveel geld uitgeven voor een oplader, dan kun je eenvoudig online iPhone 6 opladers kopen van bijvoorbeeld Muvit, Belkin of Energizer. Deze kabels zijn allemaal ‘Made for iPhone/ iPad’ gecertificeerd, hierdoor vervullen zij de hoge eisen en standaarden die Apple heeft voor zijn producten. De opladers van deze merken zijn een bijzonder goed alternatief voor een originele Apple iPhone 6 lader, deze opladers zijn allen stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit. Het leuke is dat deze merken laders leveren in verschillende kleuren, maten en soorten. Ook erg handig zijn de autoladers van Muvit en Be Hello, deze laders zijn aan te sluiten in auto’s. Door deze autoladers kun je je iPhone 6 eenvoudig opladen onderweg zodat je nooit met een lege batterij staat. De oplaadkabels van Apple en andere merken voor de iPhone 6 zijn gemakkelijk aan te sluiten op verschillende powerbanks.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld