Apple onthuld de iPhone 6 op 9 september

0

De datums vliegen je om de oren. Er lijkt iedere dag wel een nieuwe datum genoemd te worden voor de mogelijke release van de iPhone 6, maar er is nu een datum naar voren gekomen die uit betrouwbare bron de wereld in gebracht is. De datum die genoemd wordt voor een Apple Event is dinsdag 9 september.

Deze datum is het meest geloofwaardig want Apple heeft de iPhone altijd op een dinsdag gepresenteerd en ook altijd rond deze datum. Het heeft er alle schijn van dat Apple 9 september aanstaande eindelijk de lang verwacht iPhone 6 gaat presenteren. Het is niet bekend of op deze dag zowel het 4,7 inch model en het 5,5 inch model gepresenteerd gaat worden.

Eerder deze week werd er al melding gemaakt dat Apple deze week is begonnen met de massa productie van de saffieren afdekplaten voor de iPhone 6. Als 9 september 2014 daadwerkelijk de presentatiedatum is zal het toestel half oktober in Nederland verkrijgbaar zijn.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld