Abonnement

iphone-5s-3Apple produceert hoogwaardige smartphones en voor iedere release kun je de klok er gelijk op zetten dat het toestel al lang en breed is uitgemeten in de media. Er wordt veel geschreven over de functies, specificaties en features van het toestel maar vrijwel nooit wordt er veel aandacht besteed aan de prijs van het toestel. Bij de iPhone 6 is dit niet anders en weet je waarom niet? Apple houdt de prijs van de iPhone kunstmatig hoog om het toestel toch exclusief te maken. De prijs van de toestellen liggen eigenlijk altijd op hetzelfde niveau.

Apple brengt doorgaans de iPhone uit met verschillende interne opslagmogelijkheden. Voor de iPhone 6 is dit mogelijk 32, 64 en 128 gigabyte. De prijs die je betaald voor het toestel is hiervan afhankelijk, dit geldt ook wanneer je een iPhone 6 abonnement afsluit. In de regel geldt hoe meer intern geheugen des de hoger de aanschafprijs van de iPhone 6.

Ben je van plan om de iPhone 6 met een mobiel telefoon abonnement te kopen? Wees je er als eerst bewust van dat je het juiste abonnement selecteer voordat je een abonnement afsluit. Ga eerst bij jezelf na hoeveel belminuten, sms’jes en data je maandelijks nodig denkt te hebben en ga pas op vergelijken wanneer je dit inzichtelijk hebt. Als je dit niet inzichtelijk hebt kun je voor je gevoel een mooie aanbieding hebben afgesloten maar blijkt het abonnement niet te voldoen aan je persoonlijke verbruik waardoor je alsnog duur uit bent.

Hier op de website kun je heel eenvoudig alle providers en telecom webwinkels vergelijken met het juiste abonnement. Selecteer het aantal belminuten, sms’jes en MB’s en de prijsvergelijker zoekt direct het iPhone 6 abonnement dat op jouw verbruik van toepassing is. Start direct met het vergelijken van alle abonnementen en koop goedkoop de iPhone 6.