iPhone 6 4,7 inch

iphone5s-5Het is de meest verachte Apple smartphone ooit, de iPhone 6. De verwachtingen met betrekking tot de iPhone 6 zijn enorm hoog gespannen. Wat heeft Apple dit jaar allemaal in petto en hoe revolutionair is het toestel. De meeste releases van nieuwe vlaggenschepen zijn de afgelopen maanden allemaal voorbij gekomen en nu wacht iedereen met smart op de komst van een nieuwe iPhone. Apple zal voor het eerst sinds de iPhone 5 het beeldscherm vergroten. Naar verluidt komt de iPhone 6 met een 4,7 inch beeldscherm van saffierglas.

Saffierglas is extreem hard en het is bijna niet kapot te krijgen. Apple gebruikt saffierglas al langer tijd voor de bescherming van de cameralens en voor Touch ID. Bij de iPhone 6 4,7 inch zal het hele display voorzien zijn van saffierglas. Daarnaast zal Apple er alles aandoen om het toestel nog beter te maken dan de iPhone 5s. De processor die gebruikt wordt zal sneller en efficiƫnter zijn, de iPhone 6 zal uitgerust zijn met een A8 chip.

Het Amerikaanse elektronicabedrijf weet al langer dat de vraag naar grotere beeldschermen toe neemt. Om niet achterop te raken heeft Apple besloten om het display van de iPhone 6 te vergroten naar 4,7 inch. Dit is 0,7 inch groter dan het display van de iPhone 5s. Apple zal de iPhone 6 pas presenteren als het bedrijf voor de volle honderd procent achter het eigen product staat.