13 megapixel camera voor de iPhone 6

0

Er is de afgelopen maanden veel gespeculeerd over het formaat van de nieuwe iPhone. Alle geruchten over het formaat van de iPhone kennen wij onderhand wel. Het toestel zal naar verluid uitkomen met een 4,7 inch en een 5,5 inch scherm en de afdeklaag van het scherm zal gemaakt zijn van saffier. Andere specificaties werden niet genoemd in de geruchten, maar nu zijn er eindelijk twee nieuwe geruchten opgedoken en deze hebben betrekking op de camera en een notificatielampje.

Naar verluidt krijgt de iPhone 6 een nieuwe camera met meer megapixels voor nog betere prestaties. De sensor die gebruikt wordt voor de nieuwe camera zou afkomstig zijn van Sony zoals dit ook het geval was bij de iPhone 4s en iPhone 5s. De iPhone 6 zou worden uitgerust met de Sony Exmor IMX220-sensor. Hierdoor zal de lens 13 megapixels bevatten, dit is ten opzichte van de iPhone 5s een verhoging van 5 megapixels.

Een andere gerucht dat opgedoken is naar het verschijnen van de achterkant van de vermeende iPhone 6 is dat het toestel een notificatielampje krijgt. Het Apple teken op de achterkant zal net zoals bij de Mac Books ook het geval is. Als je een bericht binnen krijgt zal het notificatielampje oplichten volgens de geruchten.

Share.

Over de auteur

admin

Hoi, ik ben Iris van Vliet. Samen met wat vrijwilligers zorg ik ervoor dat op deze website het laatste nieuws en geruchten te vinden zijn over de iPhone 6. We zijn allemaal telefoon-gek en zijn dus vaak snel op de hoogte van de laatste geruchten. Als je vragen hebt, neem contact op!

Reacties zijn uitgeschakeld